Servisní zóna

Vítejte v servisní zóně určené pro naše zákazníky. Zde můžete vstoupit do servisního modulu pro zadávání vašich požadavků.

On-line podpora

+420 723 998 902

 

DRUMEL a Co.

drumel

Kovovýroba a obrábění kovů. Firma rozšířila působení na trhu v oblasti výroby dílů kolejových a silničních vozidel a dodávek výrobků pro zdravotnictví (chodítka, stolky, polohovací lůžka). Drumel a Co. je další společností, která se po ukončení podpory dosavadního informačního systému rozhodla právě pro Dialog 3000S.

Rok implementace: 2013
Počet uživatelů systému: 30
Implementované moduly: Nákup a prodej, Řízení výroby, CRM modul a Pošta, Personalistika, Finanční komplex, Mzdy a Laboratoř, Document Driver Tools, tiskové centrum pro práci s elektronickou výkresovou dokumentací, E-OTK provozované na tabletech ve spolupráci s infoboxem

Hlavní řešené oblasti:

Hlavním řešeným problémem bylo správné fungování logistiky ve vazbě na objednávky a zakázky realizované na základě výrobních plánů. Druhou oblastí bylo propojení konstrukce na TPV a zajištění správného procesního řízení. Firma má v informační systém Dialog 3000S podchyceno také dílenské řízení, které je podporováno modulem pro on-line sledování průběhu výrobních operací. Pomocí modulu DDT (Document Driver Tools) je také řízena konstrukční dokumentace, její vydávání do výroby a práce s archivem. Ekonomika firmy je řízena účetním modulem systému Dialog 3000S a tím je Finanční komplex.

Společnost Drumel a Co. Patřila mezi první firmy, kde byl implementován nástroj DDT (Document Drive Tools). Společnost pracovala jak na vývoji samotného DDT tak i na modulu TPV, nyní se dokončuje vývoj aplikace infoboxu na tabletech.