Servisní zóna

Vítejte v servisní zóně určené pro naše zákazníky. Zde můžete vstoupit do servisního modulu pro zadávání vašich požadavků.

On-line podpora

+420 723 998 902

 

Romotop

romotop

Strojírenství, malosériová výroba krbových kamen. Společnost Romotop se aktivně podílí na vývoji informačního systému Dialog 3000Skylla a také se podílala na vývoji propojení s CAD systémy.

Rok implementace: 2000 I. fáze, 2007 II.fáze
Počet uživatelů systému: 80
Implementované moduly: Finanční komplex, Nákup a prodej, Řízení výroby, Mzdy a personalistika, Docházka, Finanční kancelář, CRM, ABC, Řízení dokumentace, E-sklad na wi-fi, E-OTK na wi-fi, podpora lakovací linky

Hlavní řešené oblasti:

Komplexní řešení, automatizovaný sběr dat ve výrobě, nasazení modulu ABC pro vyhodnocení a řízení nákladových procesů, spolupráce ERP – JetCam. Implementovaný plánovací proces pro zakázkovou sériovou výrobu. Nákupní aktivity vycházejí s výhledových prodejních plánů. Kontrola kvality celého výrobního procesu je svěřena informačnímu systému Dialog 3000S. Podnikový systém sleduje také dodržování parametrů lakovacího procesu.

Implementací Dialog 3000S došlo ve velké míře k odstranění papírové komunikace, např. komunikace konstrukce s výrobou probíhá již v elektronické podobě.