Servisní zóna

Vítejte v servisní zóně určené pro naše zákazníky. Zde můžete vstoupit do servisního modulu pro zadávání vašich požadavků.

On-line podpora

+420 723 998 902

 

Gumárny Zubří

31182247

Gumárny jsou jednou z prvních společností, které implementovaly nejprve Dialog 2000C a posléze přešly na Dialog 3000S v jeho dnešní podobě. Pro společnost byla vyvinuta aplikace pro přípravu směsí, kdy Dialog 3000S komunikuje s navažovacími váhami a sleduje přípravu směsi pro lisování gumárenských koberců a pryží.

Rok implementace: 2000
Počet uživatelů systému: 150 – 200
Počet zaměstnanců: 900
Implementované moduly: Finanční komplex, Nákup a prodej, E-shop, Řízení výroby, Snímání operací, Mzdy a personalistika, Docházka, Jídelní systém, Finanční kancelář, CRM, EDI, DDT (Document Driver Tools) – elektronická dokumentace. Speciální aplikace pro řízení navažovací linky.

Hlavní řešené oblasti:

Detailní sledování výroby se zaměřením na zpětnou dohledatelnost parametrů výrobků pro armádní zakázky, automatizovaný sběr dat z výrobní linky. Sledování zakázek pro automotive průmysl. Propojení IS Dialog 3000S s navažovací linkou. Implementované komplexní ekonomické řízení firmy a controlling. Do praxe uveden modul DDT (Document Driver Tools) pro správu elektronické výrobní dokumentace s redundantním datovým centrem. Podniková kuchyně a jídelna je řízena integrovaným jídelním systémem Dialogu 3000Skylla. Do informačního systému vstupuje také podniková prodejna spolu s e-shopem.