Servisní zóna

Vítejte v servisní zóně určené pro naše zákazníky. Zde můžete vstoupit do servisního modulu pro zadávání vašich požadavků.

On-line podpora

+420 723 998 902

 

Elektronická evidence tržeb

90695362

Elektronická evidence tržeb

Tak jako ostatní poskytovatelé softwaru sledujeme novelu zákona o evidenci tržeb a o od první třetiny roku 2016 se připravujeme na implementaci změn týkající se Elektronické evidence tržeb do informačního systému Dialog 3000Skylla. Můžeme konstatovat, že jsme s našimi zákazníky v na začátku roku pohodlně zvládli odeslat Kontrolní hlášení. Děláme vše proto, abychom zajistili stejně hladký průběh i v případě spuštění EET. V tuto chvíli naše softwarové řešení prochází testovací fází na úrovni vývojového oddělení a týmu konzultantů. Již během října bude připravena verze systému, kde budou implementovány veškeré změny nutné pro správnou funkčnost EET. Následně bude od listopadu možné využívat EET ve zkušebním režimu.

2

Není tedy nutné pořizovat nový informační systém. Dialog 3000Skylla poskytuje zákazníkům potřebnou podporu pro hladký provoz EET. Vzhledem k oborovému zaměření našich zákazníků se první vlna zavedení EET dotkne pouze malého zlomku z nich. Jedná se především o subjekty, které provozují firemní stravovací zařízení, které je přístupné nejen firemním zaměstnancům.  Je však předpoklad, že ke konečnému datu 1. 6. 2018 bude potřeba využívat EET i u dalších subjektů, které inkasují tržby prostřednictvím registračních pokladen nebo dochází k hotovostním úhradám faktur. Funkce systému jsou navrženy tak, aby běžného uživatele sytému nijak významně nezatěžovaly. Náš tým vývojářů se snažil o maximální automatizaci odesílání potřebných dat včetně automatického řešení odesílání dokladů v případě výpadku internetového připojení. Po jeho obnovení automaticky dojde k odeslání dat, které byly vytvořeny v průběhu výpadku – dávkovou funkcí. Funkcionalita je zajištěna jak v režimu registračních pokladen, tak i u běžných hotovostních pokladen.

control_dosveeta