Servisní zóna

Vítejte v servisní zóně určené pro naše zákazníky. Zde můžete vstoupit do servisního modulu pro zadávání vašich požadavků.

On-line podpora

+420 723 998 902

 

MOTEX v. d.

maslen foto vyroba

MOTEX v. d. je výrobcem autoservisního zařízení

 

Obor činnosti: strojírenství, výroba autoservisního zařízení
Počet zaměstnanců / uživatelů: 17 / 9

Důvody pro zavedení informačního systému Dialog:

Družstvo využívalo tři samostatné systémy – mzdy, finanční účetnictví a plánování výroby, včetně prodeje. Pouze systém na zpracování mezd měl elektronickou komunikaci, ostatní systémy však už nebylo možné připravit na elektronickou komunikaci potřebnou od ledna 2016. Družstvo proto v polovině roku 2015 vyhlásilo výběrové řízení, kterého se zúčastnily 4 firmy se svými informačními systémy. Výběr byl ponechán na uživatelích, kteří se shodli na zavedení informačního systému Dialog od firmy Control spol. s r.o.

Implementované moduly:

Máme moduly Nákup a prodej, Finanční komplex, Řízení výroby, Finanční kancelář, Mzdy a personalistika, včetně Pošty, Sestav a Správy systému.

Implementace probíhala od konce listopadu 2015 tak, abychom dokázali odeslat Kontrolní hlášení za leden 2016. Některé činnosti byly prováděny současně i ve starých systémech pro kontrolu s výsledky, které jsme získávali z nového systému. Od června 2016 jsme přešli na „ostrý“ provoz.

Přínos informačního systému Dialog 3000Skylla pro společnost:

Zavedením systému jsme sjednotili práci celého družstva, máme jednotný vzhled vstupních i výstupních formulářů, snížila se pracnost elektronické komunikace, kterou jsme dříve dělali „ručně“. Vše máme v jednom systému. Ušetřili jsme jak čas uživatelů, tak i ostatních zaměstnanců, např. snížily se náklady na poštovné.

Splnilo řešení Vaše očekávání?

Přestože prvotní setkání uživatelů s informačním systémem Dialog bylo velmi ovlivněno znalostí starých systémů, postupem času se situace zlepšila. Nyní však je již Dialog 3000Skylla v plném využívání a plní naše potřeby.