Servisní zóna

Vítejte v servisní zóně určené pro naše zákazníky. Zde můžete vstoupit do servisního modulu pro zadávání vašich požadavků.

On-line podpora

+420 723 998 902

 

Romotop B2B/B2C

romotop

Společnosti ROMOTOP využívá B2B řešení pro prodej svých výrobků od podzim roku 2019. Hlavní motivací pro zavedení tohoto prodejního kanálu byla stále se navyšující administrativa související s vyřizováním mailových a telefonických objednávek.

Řešením byl prodej přes B2B modul v rámci informačního systému Dialog. Výhodou je, že tento informační systém je ve společnosti využíván již více než 2 desítky let a nespornou výhodou je existence potřebných dat pro prodej zboží B2B kanál přímo v informačním systému. Společnost ROMOTOP tedy vytipovala zboží, které bude prostřednictvím B2B nabízet a pouze je doplnila o detailnější popis produktu, fotogalerii a údaji potřebnými k výpočtu přepravy.

ROMOTOP realizuje většinu svých dodávek prostřednictvím transportní společnosti Schenker a uvítala tak automatizované propojení mezi spedicí a informačním systémem. Výsledkem je automatický výpočet ceny dopravy zakázky na základě celkové hmotnosti a délky trasy.

Společnost zabývající se výrobou a prodejem krbových kamen na B2B řešení oceňuje především uživatelskou přívětivost, online informace o stavu skladu pro B2B klienta, stav objednávek a faktur. Krátce po spuštění B2B kanálu společnost pocítila úlevu v podobě snížení administrativní zátěže obchodního oddělení. Došlo k zpřehlednění, zefektivnění i automatizaci celého procesu. Více než 50 % objednávek je nyní řešeno právě prostřednictvím B2B.